احضار سفیر آلمان در تهران به وزارت امور خارجه ادعای الجزیره: ایران با چین و روسیه رزمایش دریایی برگزار می‌کند توافق اتحادیه اروپا بر سر اقدام علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی کرملین: زلنسکی به دعوت پوتین برای سفر به مسکو پاسخ نداده است پاسخ ترامپ به درخواست اردوغان درباره ایران پاکستان: هرگونه استفاده از زور علیه ایران را رد می‌کنیم روبیو: ۴۰ هزار نظامی ما در تیررس موشک‌ها و پهپاد‌های ایران هستند دستیار پوتین: آماده میزبانی از زلنسکی هستیم هاشم الحیدری: حمله به ایران منجر به فوران آتشفشان منطقه می‌شود حزب‌الله عراق درباره مداخله آمریکا در امور داخلی بغداد هشدار داد مقام حزب الله: حمله به ایران آتشفشان منطقه را فعال می‌کند حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران نشست شورای امنیت سازمان ملل با محوریت جنگ غزه برگزار شد دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند

حمله حزب‌الله به پایگاه نظامی و کارخانه مواد منفجره اسرائیل

حزب الله لبنان اعلام کرد که پایگاه نظامی عاموس ویژه پشتیبانی لجستیک منطقه شمال را با موشک فادی ۱ هدف قرار داده است.کارخانه تولید مواد منفجره در منطقه «زخرون» نیز هدف حمله موشکی حزب الله قرار گرفت.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۴ - ۰۳ مهر ۱۴۰۳ - 2024 September 24
کد خبر: ۲۵۸۱۸۲

به گزارش راهبرد معاصر، حزب الله لبنان اعلام کرد که پایگاه نظامی «عاموس» ویژه پشتیبانی لجستیک منطقه شمال را با موشک فادی 1 هدف قرار داده است.

 

حزب الله لبنان اعلام کرد: مجاهدین مقاومت اسلامی در حمایت از مردم ثابت قدم فلسطین در نوار غزه و در حمایت از مقاومت دلیرانه و شرافتمندانه آنها و نیز در دفاع از لبنان و مردم آن، در روز سه شنبه 24/9/2024 پایگاه عاموس (پایگاه اصلی حمل و نقل و پشتیبانی لجستیکی منطقه شمال)  را با مجموعه‌ای از موشک فادی 1 هدف قرار دادند.

 

کارخانه تولید مواد منفجره اسرائیل هم هدف حمله حزب الله قرار گرفت

حزب الله لبنان در بیانیه دیگر خود اعلام کرد که کارخانه مواد منفجره را در منطقه «ذخرون» واقع در عمق 60 کیلومتری فلسطین اشغالی با موشک فادی 2 هدف قرار داده است.

 

حزب الله لبنان بامداد امروز اعلام کرد که فرودگاه نظامی «مجدو» در غرب العفوله واقع در شمال فلسطین اشغالی را برای سومین بار متوالی هدف حملات موشکی خود قرار داده است.

 

 پایگاه نظامی «رامات» نیز با موشک فادی 2 هدف بامدادی مقاومت لبنان قرار گرفت./ تسنیم

ارسال نظر